Zanglessen weer in mijn lespraktijk

Vanaf 11 mei geef ik weer zanglessen in mijn lespraktijk. Voorlopig met een glazen wand ertussen, vanwege de verspreiding van aerosolen die tijdens zingen vrijkomen. De zangleerling staat in mijn buitenruimte die ik afgeschermd heb en ikzelf bevind me in de leskamer achter de piano. Natuurlijk neem ik voorzorgsmaatregelen en volg de richtlijnen en adviezen van de overheid. Bij binnenkomst bijvoorbeeld, zal ik je vragen om je handen te reinigen, indien mogelijk een eigen muziekstandaard mee te brengen en op de dag zelf zal ik je vragen of jij en je gezin klachtenvrij bent. Degene die nog liever een online zangles wil afspraken is natuurlijk vrij om dat te blijven doen. Ik verheug me er op je weer te verwelkomen, te zien, en vooral te horen zingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: