Gecancelled : Kerstconcert “O magnum mysterium”

Helaas kan en mag ons kerstconcert niet doorgaan. Gelukkig volgt er wel een opname van een deel van ons kerstprogramma met Trio IMAI dat online te zien en te beluisteren zal zijn op YouTube. Meer informatie volgt hier nog.

Trio IMAI bestaat uit: Inge IJpelaar, fluit Marie-Astrid Vermaas, piano, Ien Bouwmans, sopraan. Dit muzikale trio uit Rosmalen en ’s-Hertogenbosch werd opgericht in 2019. De drie professionele musici verzorgen samen naast concerten ook muziek op maat bij bijzondere gebeurtenissen in de levensfase van ieder mens. Tevens hebben zij alle drie bloeiende lespraktijken in deze regio. Voor boekingen of meer info: http://www.ienbouwmans.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: