Almost Christmas Sing Along

Zing mee met Christian Scheres en Ien Bouwmans tijdens deze sfeervolle sing along vol moderne mantra’s, canons en songs voor licht en vrede. Ervaar de magie en de verbinding van samen zingen in de kerk. De enige vereiste voor deze bijeenkomst is dat je graag zingt.

Vroeger was samen zingen in de kerk een vast onderdeel van je geloofsleven. Veel mensen zijn dat kwijtgeraakt en daarmee ook een stukje verbinding met elkaar. Je hoeft niet aanhanger te zijn van een geloof om de kracht van samen zingen in een kerk of kapel te ervaren. Door samen te zingen voel je de verbinding, de liefde en het licht. Wij willen tijdens deze feestelijke moderne kerstsamenzang zingen in de kerk een nieuwe betekenis geven.

De Mariakapel mag weer tot de nok toe gevuld worden met zingende mensen. We werken met moderne mantra’s, klank- en ademoefeningen die je de kracht van je stem laten voelen. Maar vooral ook de enorme energie die vrijkomt wanneer je samenklinkt. Dan ontstaan de meest prachtige harmonieën. We sluiten af in de kapel met een lekker glaasje wijn met of zonder alcohol.

Christian en ik zorgen met deze gevarieerde klanken dat je heerlijk kunt samen zingen. Christian zingt jazz in haar eigen combo Jazz ‘n Breakfast en klassiek in het Brabant Koor. Ze werkt met principes uit de jazzimprovisatie en het helend vermogen van de stem. Meer info: https://www.mariakapelcoudewater.nl/event/almost-christmas-sing-along-met-ien-bouwmans-en-christian-scheres/

Aanmelden en reserveren: mail@christianscheres.nl tel: 06-18822247

De Maria Kapel Berlicumseweg 8 Rosmalen, Landgoed Coudewater

Datum: 20 december

Tijd:19:30-22:00 uur

Kosten: €15,00 Sing Along of €37,50 Sing Along èn maaltijd bij vegetarisch restaurant Leefgoed op Landgoed Coudewater

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: