Ensembles en Koren

 

 

imageAll Women

Vocaal ensemble All Women  is al sinds 1998 actief op diverse podia en staat sinds 2002 onder mijn muzikale leiding. De groep bestaat uit 14 enthousiaste vrouwen uit Rosmalen en omstreken. De dames

treden op diverse podia op en zetten om de paar jaar een grotere productie neer in samenwerking met regisseuse Lieve van Tuijl. In 2016 werden zij bij “Jheronimus Zingt” beste koor van Den Bosch, in 2018 beste koor van Brabant en 6e bij de landelijke finale van het NKF. Hiermee behaalden zij het predikaat Topkoor. All Women heeft een breed repertoire en zingt in verschillende stijlen en talen, klassiek met een twist, jazz, pop- èn wereldmuziek. Ook verzorgt het ensemble graag een muzikale omlijsting voor een diner, een teamdag of een bijzondere bijeenkomst. Hiervoor hebben zij verschillende thema’s: Aan Tafel, Vrouwendingen, Romantiek, een Muzikale Cocktail. All Women

Rosmalens Mannenkoor

ROSMALENS MANNENKOOR
Sinds Januari 2018 ben ik dirigente van het Rosmalens Mannenkoor nadat ik dirigent Fred van de Grindt een jaar heb vervangen. Het koor bestaat uit 45 leden en repeteert elke donderdagavond in Rosmalen. Er is altijd plaats voor nieuwe leden. Tenoren zijn ook meer dan welkom. Info:

 fietspad 39

 

MET FLAIR

Met Flair is een nieuw vocaal ensemble, dat ontstaan is vanuit een stemvormingsgroep in 2016. Momenteel bestaat de groep uit 6 zangeressen: Irene Brullemans, Heleanne Bruurmijn, Monique Pessers-Pol, Marlies van der Biezen, Charlotte van Boxtel, Diane Govers. Op het repertoire staan hedendaagse popsongs, ballads en “vintage” evergreens speciaal voor hen door mij gearrangeerd; Zij zingen, twee-,drie-, en vierstemmig, a capella of met pianobegeleiding.  Soms ontstaan er tijdens improvisaties spontaan nieuwe stempartijen of solopartijen wat stimulerend is voor de muzikale -en stemontwikkeling. De repetities zijn een keer in de twee weken op dinsdagavond van 20.00-22.00 uur in Rosmalen. Heb je interesse dan ben je van harte welkom voor een kennismaking tijdens een van onze repetities. De kosten zijn 90,00 per kwartaal

img-20170603-wa0001 coudewater MF

ZINGEN BIJ BOMANS

Een overdagkoor voor wijkbewoners uit de wijk De Molenhoek in Rosmalen. Sinds februari 2016 mag ik dit Wijkkoor op woensdagochtenden met veel plezier leiden.

In oktober 2015 heeft de Wijkraad Molenhoek in Rosmalen de deuren geopend van het nieuwe ontmoetingscentrum “Bij Bomans”. Dit initiatief is een onderdeel van het project: “Molenhoek, een zorgzame wijk”, dat de Wijkraad in 2014 gestart is. De bezuinigingen van het kabinet op de zorg waren de directe aanleiding hiervoor. Een ontmoetingscentrum voor de wijk Molenhoek is hier een eerste resultaat van. Op woensdagochtend kunnen wijkbewoners deelnemen aan een zanggroep onder mijn leiding. Op de piano wordt de groep begeleid door Liesbeth Loosveld. Elkaar ontmoeten door op een plezierige manier samen te zingen is het hoofddoel. Op dit moment is er nog plaats voor hoge en lage mannenstemmen en sopranen.
Aanmelden of informatie vragen kan ook via: secr.bijbomans@ziggo.nl “Bij Bomans” is gevestigd in drie lokalen van Basisschool De Troubadour.

imagefietspad 1

BINNENDIEZEKOOR

Sinds april 2018 heb ik het dirigeerstokje overgenomen van Theo Kroon. Ons eerste gezamenlijke optreden is 8 juli a.s. bij het evenement: ZINGEND AAN HET ZANGFIETSPAD F58. Zie agenda.
Binnendiezekoor maart 2018 1fietspad 23

Advertenties