Ensembles en Koren

ALL WOMEN

imageVocaal ensemble All Women is al sinds 1998 actief op diverse podia en staat sinds 2002 onder mijn muzikale leiding. Ze bestaan uit een groep enthousiaste vrouwen uit Rosmalen en omstreken. Ze treden op diverse podia op en zetten om de paar jaar een grotere productie neer in samenwerking met regisseuse Lieve van Tuijl. All Women heeft een breed repertoire en zingt in verschillende stijlen en talen, klassiek met een twist, jazz, pop- én wereldmuziek. Ook verzorgen zij graag een muzikale omlijsting voor een diner, een teamdag of een bijzondere bijeenkomst. Hiervoor hebben zij verschillende thema’s: Aan Tafel, Vrouwendingen, Romantiek, een Muzikale Cocktail. Afhankelijk van uw wensen maken wij een passend programma. Voor meer info: All Womenwp-image-1380856031jpeg.jpeg

D R I E S T    vocaal kwartet


imageD R I E S T 
(Ien Bouwmans, Lieve van Tuijl, Peter Cornelissen, Peter Ruiter) zingt liederen van Componist/tekstschrijver: Frans van Hoek (voormalig muzikaal leider “De WINDh”, Koor van het Jaar 2010-2011). Frans van Hoek zou zó geboren kunnen zijn in de 17e eeuw. Zijn sterk relativerende en tegelijk melancholische schrijfstijl, maakt dat zijn polyfone muziek in Renaissance -of Barokstijl, reikt tot aan deze tijd. Als een omgekeerde tijdmachine…….Het is heerlijk voor mij om zelf te zingen in dit fantastisch kwartet met bijna op het lijf geschreven prachtige muziek van een geweldige inspirator!

Voor meer info: Contact

ROSMALENS MANNENKOOR

Sinds Januari 2017 ben ik interim dirigent van het mannenkoor. Ik neem tijdelijk het dirigeerstokje over van dirigent Fred van de Grint. 

GELUK IS GEEN JURK

sam_3783

Vocaal Ensemble Geluk Is Geen Jurk is een a-capella groep onder mijn muzikale leiding. Zij zingen vooral popsongs, musical, close-harmony  en ballads in verschillende talen. Momenteel telt de groep 8 leden en zoekt nog nieuwe zanger(essen)s. Heb je interesse en ben je tussen de 22 en 40 jaar,  dan ben je van harte welkom op een van de wekelijkse repetities op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in de Muzerije, Hinthamerstraat Den Bosch. Na kennismaking volgt er een stemtest door mij om te kijken welke stempartij het beste bij je past. Voor meer info: Contact

MET FLAIR

Met Flair is een nieuw vocaal ensemble, dat ontstaan is vanuit een stemvormingsgroep in 2016. Momenteel bestaat de groep uit 6 zangeressen: Edith Brouwer, Irene Brullemans, Heleanne Bruurmijn, Henny Clement, Bernadette Dijk, Monique Pessers-Pol.Op dit moment hebben zij twee zangeressen in de proeftijd. Daarnaast zoeken zij nog twee dames of heren(!)

Op het repertoire staan hedendaagse popsongs, ballads en “vintage” a capella muziek speciaal voor hen door mij gearrangeerd; Zij zingen, twee-,drie-, en vierstemmig, a capella of met pianobegeleiding. Soms ontstaan er tijdens improvisaties spontaan nieuwe stemmen, wat stimulerend is voor de muzikale ontwikkeling.

De repetities zijn twee-wekelijks op dinsdagavond van 20.00-22.00 uur in RosmalenHeb je interesse dan ben je van harte welkom voor een kennismaking tijdens een van onze repetities.

img-20170603-wa0001

DAMESKOOR LAURENTIUS

Sinds 2016 dirigeer ik dit vrouwen kerkkoor. Wekelijkse repetities zijn op woensdagmiddag en een keer per maand verzorgen zij een dienst in de Laurentiuskerk in Rosmalen

ZINGEN BIJ BOMANS

Een overdagkoor voor wijkbewoners uit de wijk De Molenhoek in Rosmalen. Wekelijks mag ik dit (senioren) koor op woensdagochtenden met veel plezier leiden.

In oktober 2015 heeft de Wijkraad Molenhoek in Rosmalen de deuren geopend van het nieuwe ontmoetingscentrum “Bij Bomans”.

Dit initiatief is een onderdeel van het project: “Molenhoek, een zorgzame wijk”, dat de Wijkraad in 2014 gestart is. De bezuinigingen van het kabinet op de zorg waren de directe aanleiding hiervoor. Een ontmoetingscentrum voor de wijk Molenhoek is hier een eerste resultaat van.

Op woensdagochtend kunnen wijkbewoners deelnemen aan een zanggroep onder mijn leiding. Op de piano wordt de groep begeleid door Liesbeth Loonsveld. Elkaar ontmoeten door op een plezierige manier samen te zingen is het hoofddoel. Ook als je niet zo goed kunt zingen, ben je van harte welkom. Vooraf opgeven is wel nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden
Aanmelden of informatie vragen kan ook via: secr.bijbomans@ziggo.nl                             Bij Bomans” is gevestigd in drie lokalen van Basisschool De Troubadour.

image


Advertenties