Feestelijke gelegenheden

sam_1800

FEESTELIJKE GELEGENHEDEN

  • Huwelijksceremonie: Muzikale en persoonlijke invulling van uw huwelijksceremonie. Samen met u zoek ik muziek de past bij uw muzikale voorkeur, zodat er een intieme sfeer ontstaat tijdens uw huwelijksvoltrekking. Ik werk met verschillende musici samen waardoor het mogelijks is de muziek uit te breiden met meerdere instumenten. Ook is het mogelijk dat ik mezelf begeleid op de piano of zing met een geluidsband. Alle muziek is dus mogelijk. Hedendaagse liedjes, evergreens enz. kan ik, indien gewenst, van een persoonlijke tekst voorzien.
  • Doopsel en geboortefeest: Hiervoor gelden dezelfde mogelijkheden. Het accent van de muziekkeuze zal liggen op het welkom heten van het kindje in uw familie/gezin. Indien gewenst kan er ook samen gezongen worden als ook liedjes met uw eigen kinderen.
  • Feesten (familie), Jubileum, Personeelsfeest etc.                                                         Iedere feestelijke bijeenkomst kan muzikaal worden opgeluisterd met live muziek. Zang met piano en of andere instrumentale begeleiding,  a capella zang of met een van mijn vocale ensembles, zie Ensembles. Ook kan ik hiervoor een persoonlijke tekst maken op een bestaand lied.
Advertenties