Capella Brabant scout in de provincie Noord-Brabant nieuw vocaal talent en biedt de kans dat talent, in een speciaal lesprogramma te ontwikkelen. Onder verantwoordelijkheid van Marc Versteeg, artistiek leider CB, volgen nieuwe talenten in ensembleverband een opleiding en kunnen daarmee praktijk- en podiumervaring opdoen. Hiermee stimuleert Capella Brabant nieuwsgierige en ambitieuze zangers zich aan te sluiten bij een goed kamerkoor. Capella Brabant en ik zijn overeengekomen dat deze opleiding door mij gegeven zal worden. Het instapniveau is afgestemd op zangers met de nodige koorervaring die bereid zijn thuis te studeren.

Kooracademie Capella Brabant gaat in September 2020 weer van start! Interesse? Meld je dan bij mij aan.

De ensemblelessen worden door mij 1 keer per 2 weken gegeven op woensdagavond van 19.45-21.45 uur en bij genoeg inschrijvingen ook op dinsdagavond. Locatie: Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen.

Naast gehoortraining, koorklank/samenklank, stijlkennis, toonvorming, dictie, timing krijg je natuurlijk ook individuele zangtechnische tips tijdens enkele privé zanglessen. Als je nog weinig koorervaring hebt, kun je toch meedoen in het basisensemble meezingen. Heb je vragen stuur me dan een mailtje.

Voor meer informatie over het koor zie ook de website van Capella Brabant.

Voor aanmelden: bouwmans.ien@gmail.com | 06 17200063

Of via het contactformulier: