Koren en Ensembles

Op deze pagina vindt u de koren en ensembles die onder mijn muzikale leiding staan.

All Women

Vocaalensemble All Women is al sinds 1998 actief op diverse podia. Zij bestaan uit een groep van 13 enthousiaste vrouwen uit Rosmalen en omstreken en zingen onder mijn muzikale leiding. All Women heeft een breed repertoire en zingt in verschillende stijlen en talen, klassiek met een twist, jazz, pop- én wereldmuziek.

Lees verder

Binnendiezekoor

Het Binnendiezekoor is in 2000 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot ruim 20 leden, zowel mannen als vrouwen. Het koor bestaat uit vrijwilligers en schippers van Stichting Vrienden van Den Bosch en staat sinds april 2018 onder mijn leiding. Het repertoire is heel divers en bestaat uit liedjes over en uit ’s‑Hertogenbosch, sjanti-liederen, musicalliederen, evergreens en licht klassiek.

Lees verder

Bomanskoor

Het Bomanskoor is een zanggroep binnen de wijk “Molenhoek” in Rosmalen. Op woensdagochtend kunnen wijkbewoners deelnemen aan een zanggroep onder mijn leiding. Op de piano wordt de groep begeleid door Liesbeth Loonsveld. Elkaar ontmoeten door op een plezierige manier samen te zingen is het hoofddoel.

Lees verder

Met Flair

Met Flair is een nieuw vocaal ensemble, dat ontstaan is vanuit een stemvormingsgroep in 2016. Momenteel bestaat de groep uit vijf zangeressen. Op het repertoire staan hedendaagse popsongs, ballads en “vintage” muziek, speciaal voor hen door mij gearrangeerd. Zij zingen twee-, drie-, en vierstemmig, a capella en af en toe met pianobegeleiding.

Lees verder

Rosmalens mannenkoor

Sinds Januari 2018 ben ik dirigente van het Rosmalens Mannenkoor dat vorig jaar hun 35-jarige bestaan vierde. Met ongeveer vijfenveertig mannen zingen ze een breed repertoire van Nederlandse en anderstalige muziek, van klassiek tot pop, van romantiek tot musical en van middeleeuws tot hedendaags. 

Lees verder

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: