Koren en Ensembles

Op deze pagina vindt u de koren en ensembles die onder mijn muzikale leiding staan.

All Women

Vocaalensemble All Women is al sinds 1998 actief op diverse podia. Zij bestaan uit een groep van 13 enthousiaste vrouwen uit Rosmalen en omstreken en zingen onder mijn muzikale leiding. All Women heeft een breed repertoire en zingt in verschillende stijlen en talen, klassiek met een twist, jazz, pop- én wereldmuziek.

Lees verder

Binnendiezekoor

Het Binnendiezekoor is in 2000 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot ruim 20 leden, zowel mannen als vrouwen. Het koor bestaat uit vrijwilligers en schippers van Stichting Vrienden van Den Bosch en staat sinds april 2018 onder mijn leiding. Het repertoire is heel divers en bestaat uit liedjes over en uit ’s‑Hertogenbosch, sjanti-liederen, musicalliederen, evergreens en licht klassiek.

Lees verder

Bomanskoor

Het Bomanskoor is een zanggroep binnen de wijk “Molenhoek” in Rosmalen. Op woensdagochtend kunnen wijkbewoners deelnemen aan een zanggroep onder mijn leiding. Elkaar ontmoeten door op een plezierige manier samen te zingen is het hoofddoel.

The Singing Pearls

The Singing Pearls is een enthousiaste a-capella vocal group bestaande uit een 16-tal energieke dames die drie- en vierstemmige nummers zingen in de close harmony stijl. Regelmatig treden wij op bij diverse evenementen en leuke locaties in en om Oisterwijk. Al meer dan 20 jaar staan The Singing Pearls bekend om hun enthousiaste presentatie van een modern, swingend en gevarieerd repertoire.

Lees verder

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: