Koren en Ensembles

Op deze pagina vindt u de koren en ensembles die onder mijn muzikale leiding staan.

All Women

Vocaalensemble All Women is al sinds 1998 actief op diverse podia. Zij bestaan uit een groep van 13 enthousiaste vrouwen uit Rosmalen en omstreken en zingen onder mijn muzikale leiding. All Women heeft een breed repertoire en zingt in verschillende stijlen en talen, klassiek met een twist, jazz, pop- én wereldmuziek.

Lees verder

Ensemble Innervoice

Dit gemengde vocale ensemble bestaat uit 10 ervaren en geschoolde zanger(essen)s. Het ensemble staat onder mijn muzikale en vocale leiding. Zij zingen voornamelijk a capella muziek uit alle stijlperiodes. De repetities vinden twee-wekelijks plaats in de fijne akoestiek van de Oude Lambertus te Engelen op woensdagavond van 20.00-22.00 uur.

Lees verder

The Singing Pearls

The Singing Pearls is een enthousiaste a-capella vocal group bestaande uit een 16-tal energieke dames die drie- en vierstemmige nummers zingen in de close harmony stijl. Regelmatig treden wij op bij diverse evenementen en leuke locaties in en om Oisterwijk. Al meer dan 20 jaar staan The Singing Pearls bekend om hun enthousiaste presentatie van een modern, swingend en gevarieerd repertoire.

Lees verder

Bomanskoor

Het Bomanskoor is een zanggroep binnen de wijk “Molenhoek” in Rosmalen. Op woensdagochtend kunnen wijkbewoners en andere belangstellenden deelnemen aan een zanggroep onder mijn leiding. Elkaar ontmoeten door op een plezierige manier samen te zingen is het hoofddoel.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: