Zangeres

Concert & Recital

Levensmuziek IMAI

Als (sopraan) soliste treed ik regelmatig op bij koorconcerten, zoals bij oratoria, cantates, jubileumconcerten en dergelijke. Mijn repertoire bestrijkt alle muziekperiodes van Renaissance, Barok tot hedendaagse klassieke muziek en Jazzstandards.

Recitals met verschillende thema’s kunnen in overleg worden geboekt. Ik werk samen met verschillende pianisten. Hierin zal het Lied (uit alle stijlperiodes) centraal staan; soms aangevuld met aria’s uit het vroege of late profane en wereldlijke repertoire.

Lees verder

Door de jaren heen heb ik meerdere huwelijks- en afscheidsceremonies met mijn zang mogen opluisteren. Hierdoor kan ik u adviseren en begeleiden bij het maken van uw persoonlijke muziekkeuzes om een sfeervolle en waardige ceremonie te creëren.

Ik werk met verschillende musici samen waardoor het mogelijk is de muzikale begeleiding uit te breiden met meerdere instrumenten. Ook is het mogelijk dat ik mezelf begeleid op de piano of met ondersteuning van een geluidsopname.

Lees verder

DRIEST

Vocaal kwartet D R I E S T is opgericht in september 2015 en bestaat uit: Ien Bouwmans – sopraan, Lieve van Tuijl – mezzosopraan, Peter Cornelissen – tenor, Peter Ruiter – bas-bariton en zingt liederen van componist/tekstschrijver: Frans van Hoek (voormalig muzikaal leider “De WINDh”, Koor van het Jaar 2010-2011). Het is geweldig om te zingen in dit fantastische kwartet met vaak op het lijf geschreven prachtige muziek van een zeer bijzondere en inspirerende componist!

IMAI

Trio IMAI werd op gericht in 2019. Het bestaat uit drie gepassioneerde beroepsmusici: fluitiste Inge IJpelaar, pianiste Marie-Astrid Vermaas en sopraan Ien Bouwmans. De kracht van dit trio is dat zij graag concerten op maat verzorgen. Kamerconcerten, maar ook intieme optredens met speciaal persoonlijk samengestelde programma’s voor alle levensfases van de mens. Een daarvan is afscheid nemen. Vooral in deze moeilijke tijd door alle beperkende maatregelen, kunnen zij een waardevolle muzikale bijdrage leveren. Hiervoor gaan zij graag met u in gesprek om een muzikale levensloop samen te stellen. Binnenkort verschijnt hun eigen website voor meer info en boekingen. http://www.levensmuziekimai.nl

Lees verder

Melos

Sinds april 2018 zing ik met veel plezier als sopraan bij Vocaal Ensemble Melos. Melos bestaat uit professionele – en goed-geschoolde zangeressen en is in 2015 ontstaan uit een initiatief van Caroline Spanjaard, Wikkie Vis en dirigent Lucas Vis.

Lees verder

NaedenNoen

Vocaal Ensemble (dubbelkwartet) werd opgericht in januari 2017, aanvankelijk als kwartet en sinds dit jaar als dubbelkwartet. De naam van dit semiprofessionele ensemble is ontstaan toen ze een keer na de middaglunch repeteerden: ‘na de middag’, hertaald in oud-Nederlands: ‘NaedenNoen’! In 2017 en onlangs zongen zij enkele succesvolle concerten in Noord-Franse kerken en in de Belgische Abdij van Orval. Hun repertoire bestaat uit motetten en chansons van de Middeleeuwen tot de 21e eeuw. Het ensemble bestaat uit:
Ien Bouwmans, sopraan – Marsja Mudde, sopraan – Anne van Ecke Poppe, mezzosopraan – Marie-Astrid Vermaas, alt – Kees van der Woude, tenor – Sjoerd de Jong, tenor – Herman Heuvelmans, bariton – Hans Hoovers, bas


Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: