Zingen in de Zorg

Sinds januari dit jaar volg ik de gloed nieuwe opleiding Zorg-Zanger/es bij Maartje de Lint. Ik word opgeleid om Individuele Zangsessies te geven bij mensen met dementie aan huis.
Een Individuele Zangsessie is een uur op en top quality time, een warm bad voor uw dierbare met dementie en voor uzelf als mantelzorger en voor de eventuele thuiszorgmedewerker. Als Zorg-Zanger/es zing ik met de cliënt thuis een aantal zorgvuldig uitgezochte favoriete liedjes. Dat kunnen populaire liedjes zijn, maar even zo goed klassieke liederen, popsongs of wereldmuziek. De muziek sluit 100% aan bij de voorkeuren van de cliënt. Als naaste kunt u – in overleg – meezingen of even ruimte voor uzelf nemen. Maartje de Lint heeft een team professionele zangers opgeleid tot Zorg-Zangers. Hierdoor bent u er zeker van dat u een absolute professional in huis krijgt. De Individuele Zangsessies zijn op veel plaatsen in Nederland beschikbaar en nu dus ook in regio ‘s-Hertogenbosch. Zie ook op: ZingenindeZorg en Zorg-Zangeres

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: