The Singing Pearls

The Singing Pearls is een enthousiaste a-capella vocal group bestaande uit een 16-tal energieke dames die drie- en vierstemmige nummers zingen in de close harmony stijl. Regelmatig treden wij op bij diverse evenementen en leuke locaties in en om Oisterwijk. Al meer dan 20 jaar staan The Singing Pearls bekend om hun enthousiaste presentatie van een modern, swingend en gevarieerd repertoire. Onder leiding van zangpedagoge Ien Bouwmans werken wij wekelijks aan onze songs zoals Happy, Yesterday, To Make You Feel My Love en Brabant. Een keer per jaar hebben wij een werkdag waar we ons laten inspireren door een zangcoach maar ook gezellig met elkaar ontspannen en plezier hebben.

Zingen geeft je positieve energie. Ons motto is: Geniet, Droom, Zing, Lach en Dans.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om ook a-capella te zingen?
Op donderdagavond repeteren wij in Basisschool de Molenhoek in Oisterwijk. Kom luisteren en als je zin hebt, zing met ons mee! Je bent van harte welkom vanaf 20.00 uur. De repetitie duurt tot 22.30 uur, daarna voor wie wil een afterglow!

Kijk op onze website http://www.thesingingpearls.nl voor meer informatie of laat even weten dat je komt: thesingingpearls@gmail.com

Zangfietspad Rosmalen 2020
repetitie in basisschool De Parel in Oisterwijk

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: